Suceava: Şef la Serviciul de Investigare a Fraduelor, anchetat de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor, Liviu Roamn riscă o pedeapsă între 3 şi 15 ani de închisoare pentru că a primit drept mită suma de 500 de lei.

Liviu Roman este cercetat penal de procurorii Direcţiei Naţioanle Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava  (DNA) pentru laure de mită. Comisarul şef , de la Serviciul de Investigare a Fraudelor a intrat în colimatorul anchetatorilor după ce a fost denunţat de cumnatul şefului său, Răzvan Pălănceanu.

Acesta i-a dat comisarului şef suma de 500 de lei pentru a interveni într-un dosar la pachet, din care Pălănceanu încerca să-şi recupereze un prejudiciu de 200.000 de lei.

După ce magistraţii au hotărât în defavoarea lui Pălănceanu, acesta l-a denunţat pe Liviu Roamn şefului său Liviu Sfichi. În urma denunţului comisarul de la Investigarea Fraudelor a fost predat pe mâna procurorilor DNA şi dacă este găsit vinovat riscă o pedeapsă cuprinsă între 3 şi 15 ani de închisoare pentru luare de mită.

„S-a început urmărirea penală faţă de Liviu Roamn pentru luare de mită. Dosarul nu este finalizat şi încă se instrumentează, dar cel mai probabil săpămâna viitoare va fi un răspuns în acest caz”,a  declarat Marius Surdu, procurorul şef al DNA.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite