Suceava: ŞOCANT/ O femeie din Salcea, decapitată de concubin. Criminalul spune că nu îşi mai aminteşte ce a făcut (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia în vârstă de 52 de ani, din orașul Salcea, a fost găsită în spatele casei într-o baltă de sânge și cu mai multe tăieturi la nivelul gâtului. Cu tot efortul medicilor femeia nu a mai putut fi salvată. Criminalul a fost reținut de polițiști.

Update ora 17.00 Tribunalul Suceava a hotărât arestarea preventivă a lui Vasile Luca pentru 29 de zile. Potrivit procurorilor, criminalul îşi recunoaşte fapta, însă spune că nu îşi mai aminteşte nimic din ce a făcut din cauză că era foarte beat. Motivul crimei se pare că este gelozia.

Update ora 13.00 Concubinul femeii a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi este audiat de procurori. În cazul în care acesta îşi va recunoaşte vina, va fi supus unei expertize medicale pentru a vedea dacă se afla în deplina facultăţilor mintale atunci când a comis fapta.

Polițiștii l-au reținut pe concubinul femeii, Vasile Luca, în vârstă de 61 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din primele verificări ale polițiștilor, femeia ar fi mers ieri la un vecin pentru a-l ajuta la treburile de pe lângă casă în schimbul unei sume de bani, însă la întoarcerea acasă concubinul plin de gelozie a înjunghiat-o până a omorât-o.

Cercetările au fost preluate de echipa operativă complexă  condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

“Medicul legist sosit la faţa locului a concluzionat provizoriu că moartea femeii a fost violentă, datorându-se, cel mai probabil, insuficienței cardio-circulatorii acute (posibil și respiratorii acute), consecutivă hemoragiei interne și externe produsă prin plăgi înțepate și tăiate multiple, alte elemente putând fi furnizate după efectuarea necropsiei în cursul zilei de azi”, ne-a declarat comisarul șef Cristian Papuc, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Concubinul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite