Suceava: S-au urcat la volan cu tărie la "bord"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambii suceveni trecuţi de 50 de ani, prinşi în cursul zilei de ieri, s-au ales cu dosar penal

Poliţia rutieră a avut ieri, 12 septembrie, de furcă cu doi suceveni turmentaţi, unul dintre ei a fost găsit într-un stâlp iar al doilea făcând slalom pe şosea.

Stelian I. de 55 de ani din Vereşti a distrus în jurul orei 9.00 un stâlp de la reţeaua electrică din localitate, după ce a băut mai multe beri împreună cu nişte rude.

Acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit pe DJ 208B, Vereşti - Udeşti. "În urma accidentului nu a fost întreruptă furnizarea energiei electrice, cu toate acestea noi am anunţat şi reprezentanţii E-ON Moldova.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a ieşit cu o alcoolemie de 1% alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean în vederea recoltării de probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural", a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie, Suceava.

Cel de-al doilea sucevean a fost oprit în trafic în jurul orei 22.30, deoarece nu respecta direcţia de mers.

A fost oprit de către un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipal Câmpulung Moldovenesc şi a fost identificat sub numele de Ion. Ţ, de 59 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul nu a fost departe de cel al suceveanului de mai sus, 0,74 mg/l alcool pur a fost calculat în aerul expirat.

Acesta s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsă pentru circulaţia pe drumurile publice în stare de ebrietate.






Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite