Suceava: S-au ales cu dosare penale pentru că pescuiau cu "ecrane"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi localnici din Milişăuţi şi unul din Grăniceşti au fost prinşi ieri de poliţiştii din Grăniceşti în timp ce pescuiau ilegal pe râul Suceava.

Agenţii Postului de Poliţie Grăniceşti au fost sesizaţi ieri prin numărul de urgenţă 112,  despre faptul că, pe malul răului Suceava, în dreptul satului Slobozia - Sucevei, mai multe persoane pescuiesc cu undiţe care au ataşate „ecrane cu plase monofilament”, ce sunt interzise de lege.

Odată ajunşi acolo, poliţiştii i-au prins pe Silvestru D. de 31 ani din comuna  Grăniceşti, Gheorghe Z. de 28 ani şi L.C. de 17 ani, ambii din oraşul Milişăuţi, în timp ce pescuiau cu ajutorul unor undiţe, la care au avut ataşate „ecrane cu plasă monofilament”, având deja 1,2 kg de peşte pescuit.

“Undiţele cu <ecranele din plasă monofilament> şi cantitatea de 1,2 kg de pește a fost ridicată în vederea confiscării şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <Producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament>”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite