Suceava: S-a sinucis aruncându-se în faţa trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gara Vereşti
Gara Vereşti

În această dimineaţă un bărbat de aproximativ 50 de ani s-a aruncat în faţa unui tren personal. Ambulanţa ajunsă la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Poliţiştii fac cercetări să descopere identitate bărbatului şi circumstanţele producerii accindentului.

Un bărbat necunoscut s-a aruncat în această dimineaţă, în jurul orei 7.30,  în faţa trenului 5504 personal Suceava – Paşcani. Tragicul incident s-a petrecut la aproximativ 200 de metri de gara Vereşti, la o barieră. Bărbatul nu a fost încă indentificat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare (PTF ) făcând cercetări în acest sens.


“Presupunem că acest bărbat a mai încercat să se arunce în faţa trenului sâmbătă seară, însă mecanicul a reuşit să oprească la timp. Acesta a coborât să vadă ce e cu el însă bărbatul a fugit”, a explicat Mircea Scutar, comisar în cadrul PTF.


O ambulanţă cu medic s-a deplasat imdiat la faţa locului şi au constatat decesul bărbatului de aproximativ 50 de ani. “Era desfigurat complet, distrus, nu s-a mai putut face nimic, doar s-a constatat decesul”, au explicat reprezentanţi din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.


Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă, urmând ca medicii legişti şi criminalişti să stabilească cauzele morţii bărbatului.

Poliţiştii presupun că ar fi vorba despre sinucidere, deoarece mai multe persoane din tren afirmă că l-au văzut pe bărbat aruncânu-se. 

Potrivit reprezentanţilor PTF, acesta este primul incident de acest gen din acest an.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite