Suceava: S-a răsturnat cu autoutilitara într-o curbă periculoasă din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul a perdut controlul volanului din cauză carosabilului umed şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar din sens opus, oprindu-se pe pasajul de cale ferată.

Întreg accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 17.00, pe DN 17, în interiorul localităţii Sadova, când Nicu I. de 56 ani din comuna Pojorâta, şoferul autoutilitarei, a pierdut controlul autovehicului din cauza vitezei.

Totul s-a petrecut într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi din cauza carosabilului umed, autoutilitara derapând şi răsturnându-se pe partea stângă, pe sensul opus de mers.

În timp ce s-a răsturnat, autovehiculul a lovit o altă maşină ce venea din sens opus, condusă de Laurenţia P. de 50 din Fundu Moldovei, oprindu-se cu maşinile chiar pe pasajul de trecere la nivel cu calea ferată prevăzut cu bariere, din zona de la km CFR 74 +918.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Nicu I., precum şi a Lilianei Ţ. de 40 ani din comuna Pojorâta, pasageră în autoutilitara condusă de acesta. Niciunul dintre cei doi şoferi nu era băut, însă li s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Traficul rutier pe DN 17 a fost blocat integral aproximativ 15 minute. A fost anunţat reprezentantul A.R.R. Suceava, în vederea vizionării diagramelor autoutilitarei, care vor întocmi ulterior un raport detaliat în acest sens”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite