Suceava: Rusoaică prinsă cu ţigări de contrabandă în trenul internaţional Moscova-Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost ascunse în banchete, aragazul din restaurantul trenului şi în cutii de suc
Ţigările au fost ascunse în banchete, aragazul din restaurantul trenului şi în cutii de suc

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din  Vicşani  au depistat ţigările în trenul internaţional Moscova-Sofia,  ţigări în   valoare de aproximativ 2.000 lei.

În cursul zilei de sâmbătă, rusoaica Larisa R. de 49 de ani a fost prinsă de către poliţia de frontieră din Vicşani cu ţigări ascunse peste tot prin vagonul unde şi-a luat bilet.

Aceasta s-a prezentat pentru a intra în ţară cu  trenul internaţional  Moscova-Sofia şi s-a ales cu dosar penal.

"După verificarea  documentelor de călătorie,  poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi compartimentului de tren în care se afla  aceasta, ocazie cu care  s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii de suc, în interiorul aragazului din bucătăria vagonului restaurant, în trusa medicală şi sub casa de marcat, un număr de 285 pachete de ţigări, de diferite mărci", a declarat Ilie Poroch Sereţean, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Suceava.

Femeia nu se află la prima abatere, ea a mai fost prinsă în data de 3 decembrie la vamă cu 1265 de pachete de ţigări de contrabandă.

Aceasta a primit o amendă de 5.000 de lei şi i s-au întocmit  acte premergătoare  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, acte ce urmează  să  fie prezentate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite