Suceava: Revelionul în Bucovina, la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tradiţia spune că masa din noaptea de Anul Nou trebuie să fie bogată,
Tradiţia spune că masa din noaptea de Anul Nou trebuie să fie bogată,

Doar pensiunile din Vama şi Putna mai au câte un loc, restul sunt ocupate 100%

Turiştii care încă nu au avut timp să-şi facă rezervări din timp au rămas fără cazare la hotelurile şi pensiunile din Bucovina.

În ajunul Anului Nou nu se mai găseşte niciun loc liber în principalele puncte de atracţie, Vatra Dornei, Câmpulung, Gura Humorului şi localităţile de munte.

Cei care vor totuşi să ajungă astăzi pe pârtie şi să-şi facă Revelionul se mai pot caza la casele private, unde tariful este negociat la uşă.

În preajma Sărbătorilor de Iarnă, orice locuitor doreşte să-şi crească veniturile în această periodă, iar preţul nu depăşeşte 70-80 de lei cazarea pe noapte.

Cei mai gospodari includ şi o masă iar preţul nu trece de 120 de lei. "Mai sunt locuri libere la Câmpulung Moldovenesc, Vama şi Putna, în rest totul este ocupat.În zonele unde mai sunt locuri libere gradul de ocupare este de 90-95 la sută", a spus Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean.

Anul acesta s-a înregistrat o creştere cu 60% mai mare decât anul acesta, în Bucovina au venit până în prezent peste 25.000 de turişti.




Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite