Suceava: Rădăuţean prins cu ţigări de contrabandă în valoare de 26.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri suceveni l-au oprit ieri în trafic pe Cătălin V., de 37 de ani, din Rădăuţi, pentru un control de rutină, ocazie cu care au descoperit că rădăuţeanul transporta 2.590 de pachete de ţigări de contrabandă.

Pentru aceasta, procurorii suceveni au început urmărirea penală, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanţei Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă.

„În cauză s-a  dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de <transport de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că sunt din contrabandă> şi <deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării>”, au explicat reprezentanţii IPJ Suceava.

Autoturismul în valoare de 8.000 euro a fost indisponibilizat, fiind sigilat şi depus în curtea IPJ Suceava. Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite