Suceava: Puşi la muncă pentru ajutorul social (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ori de câte ori Primăria are nevoie de forţă de muncă pentru diferite activităţi, cum ar fi ecologizarea parcurilor, plantarea sau udarea florilor ornamentale ori tăierea gazonului, apelează la AJOFM Suceava pentru a-i trimite la muncă pe beneficiarii ajutorului social.

Parcul central şi florile ornamentale de pe marginea trotuarelor au fost îngrijite azi de beneficiari ai ajutorului social.



Acordarea venitului minim garantat de către administraţia locală se face lunar, însă ori de câte ori Primăria are nevoie de forţă de muncă pentru diferite activităţi, cum ar fi ecologizarea parcurilor, plantarea sau udarea florilor ornamentale ori tăierea gazonului, apelează la AJOFM Suceava pentru a-i trimite la muncă pe beneficiarii ajutorului social.

image



Directorul AJOFM Suceava, Aurelia Focşa, spune că cei mai mulţi dintre aceştia sunt deranjaţi de faptul că sunt puşi să muncească pentru banii primiţi.

image



La nivelul judeţului Suceava există peste 4.600 de beneficiari ai venitului minim garantat, al cărui cuantum este cuprins între 125 şi 462 lei.

image

Citiţi şi: Suceava: A pierdut la jocuri de noroc peste 20.000 de euro, bani proveniţi din vânzarea apartamentului iubitei sale

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite