Suceava: Proiectul “Ecobiblioteca”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi, Primăria Cacica şi Programul Biblionet  lansează o invitaţie către toţi antreprenorii locali din judeţul Suceava pentru a avea o discuţie cu privire la cel mai nou şi entuziast proiect al acestui an: “Ecobiblioteca”.

Proiectul va fi prezentat luni, 27 septembrie, începând cu ora 11 la Complexul Turistic Casa Naţionalităţilor din Cacica. În urma depunerii unei aplicaţii din partea reprezentanţilor bibliotecii şi ai primăriei Cacica, Consiliul Român pentru Clădiri Verzi împreună cu Biblionet au selectat biblioteca din comuna Cacica pentru a beneficia de o sponsorizare pentru renovarea şi transformarea acesteia într-o clădire “verde”. Se doreşte îmbunătăţirea arhitecturii clădirii, performanţa energetică a acesteia, comfortul interior dar şi dotarea cu ehipamente IT care vor fi accesibile cetăţenilor.

Scopul principal al întâlnirii este acela de a oferi  delalii despre acţiunile Ordinului Arhitecţilor din România cu privire la iniţiativele „green” şi discutarea opurtunităţilor pe care domeniul „green” le oferă pieţei româneşti de produse şi servicii. La întâlnirea de luni vor fi prezenţi Petru  Todosi, primarul comunei Cacica, Şerban Ţigănaş, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România şi arhitect şef pentru Proiectul „Ecobiblioteca”, Steve Borncamp, preşedintele Consiliului Român pentru Clădiri Verzi, şi Bogdan Anichiforesei reprezentantul regional Biblionet.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite