Suceava: Profesoara din Fălticeni continuă greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara Viorica Ioniţe continuă greva foamei
Profesoara Viorica Ioniţe continuă greva foamei

Viorica Ioniţe se află în a noua zi de grevă şi spune că se simte foarte bine şi nu vrea să renunţe la forma sa de protest

Profesoara din Fălticeni intrată în greva foamei în urmă cu nouă zile declară că se simte bine şi mulţumeşte persoanelor care îi sunt alături.” Am o stare psihică extraordinară. Mă simt foarte bine şi din punct de vedere fizic”, ne-a declarat Viorica Ioniţe.

Viorica Ioniţe este fericită deoarece în această perioadă nu a fost uitată de colegi şi de elevi.

”Colegii de la şcoală vin permanent la mine. Am avut surpriza ca elevii din clasa unde sunt dirigintă să-mi spună că vor să intre şi ei în greva foamei alături de mine. Le-am spus că acest lucru nu este posibil, şi le mulţumesc că îmi sunt alături”, a adăugat profesoara.

De asemenea aceasta a primit în ultimile zile vizite şi de la profesorii din Suceava, şi nu în ultimul rând de la familie.

Viorica Ioniţe nu doreşte să renunţe la grevă.

„Am de gând să continui, ceea ce solicităm noi este realist. Doar încăpăţânarea oamenilor politici nu poate să ne rezolve problemele”, a spus protestatara.

Profesoara din Fălticeni se află în continuare sub monitorizarea celor de la Serviciul de Ambulanţă care o vizitează de trei ori pe zi.

„Starea de sănătate a profesoarei este în parametri normali. Nu vrea să fie perfuzată şi nici transportată la spital”, ne-a declarat  Mihaela Steinmetz, coordonator la Serviciul de Ambulanţă Fălticeni.

Citiţi şi: Suceava: Profesoara din Fălticeni a intrat în a şaptea zi de grevă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite