Suceava: Prinţesa Ardealului „în spectacol” în faţa magistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Dana Rotar, cunoscută sub numele de Prinţesa Ardealului se află în sala de judecată a Tribunalului Suceava.

Prinţesa Ardealului a fost arestată ieri de procuroii DIICOT într-un dosar de contrabandă de ţigări. Acesta a fost introdusă în arestul poliţiei, iar astăzi se află în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Roxana a fost arestată alături de alţi trei indivizi implicaţi în dosarul de contrabandă, Mihai Vicovanu, în vârstă de 39 de ani, Ionel vicovanu, în vârstă de 32 de ani şi Neculai Hutopilă, de 39 de ani.

image

Foto: Sursa hi5


Dosarul în care este implicată manelista îi vizează pe Paul Iova, zis „Ion Petrişor”, organizatorul concursului „Miss Piranda”, fiul acestuia Fănică Iova, Constantin Nistor, zis „Copilul” şi George Tărâţă, zis „Cuşu”. Roxana a fost acuzată de procuori de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă.


Alte zece persoane vor fi audiate astăzi de magistraţi pentru propunere de prelungire a arestării preventive, după ce au stat deja 30 de zile în beciurile poliţiei. Se pare că grupul transporta ţigări aduse ilegal din Ucraina, tocmai la Bucureşti sub paravanul unei afaceri de show-bizz.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite