Suceava: Prinşi în flagrant în timp ce vindeau haşiş în Gura Humorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din Frasin şi Suceava sunt cercetaţi penal pentru „trafic de droguri de risc, fără drept“, iar doi dintre ei au fost reţinuţi timp de 24 de ore.

Poliţiştii antidrog din cadrul BCCO Suceava au documentat activitatea infracţională a mai multor tineri de pe raza municipiului Suceava şi oraşului Frasin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „trafic de droguri de risc, fără drept“, precum şi complicitate la acest gen de infracţiuni.

 „Cezar F., de 23 ani, Vasile D., de 24 ani, Silviu C., de 25 ani, toţi din oraş Frasin, şi Adrian S., de 23 ani, din municipiul Suceava, au procurat din Portugalia cantitatea de 94 grame haşiş, pentru a o valorifica pe raza judeţul Suceava, în scopul obţinerii de beneficii materiale“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

În cursul zilei de ieri, suspecţii Vasile D. şi Silviu C. au fost prinşi în flagrant de poliţişti, pe raza oraşului Gura Humorului, în timp ce vindeau cantitatea de 94 grame haşiş. Ceilalţi doi tineri au fost conduşi pentru cercetări la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei patru suspecţi, faţă de Cezar F. şi Vasile D. dispunând reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, iar faţă de Silviu C. şi Adrian S. măsura obligării de nu a părăsi ţara, respectiv măsura obligării de a nu părăsi localitatea“, a precizat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite