Suceava: Prinşi cu ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări de contrabandă
Ţigări de contrabandă

Două persoane au fost prinse de poliţiştii de frontieră cu 47.800 de pachete de ţigări ce urmau să ajungă pe piaţa neagră

Poliţiştii de frontieră din cadrul PF Vicov au depistat şi reţinut, luni doi cetăţeni români ce trasportau mai multe pachete de ţigări de contrabandă. Astfel lucrătorii vamali au observat cu ajutorul aparaturii de supraveghere în apropierea frontierei de stat o autocamionetă a cărei prezenţă în zonă nu era justificată.

Angajaţii PF Vicov au încercat să oprească autocamioneta dar şoferul şi-a continuat deplasarea spre localitatea Vicovu de Sus. Poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea autovehiculului care din cauza vitezei excesive a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ. Cele două persoane care se aflau în autovehicul erau cetăţeni români şi în urma accidentului nu au necesitat îngrijiri medicale.

În urma controlului efectuat s-au găsit 47.800 pachete de ţigări de contrabandă în valoare de 240.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar cele două persoane sunt cercetate pentru infracţiunea de contrabandă în formă agravantă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite