Suceava: Prinşi cu ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări de contrabandă
Ţigări de contrabandă

Un bărbat de 30 de ani şi o tânără de 22 de ani au fost prinşi cu aproape 12.000 de pachete de ţigări fără acte de provenienţă

Duminică, pe raza comunei Marginea, un echipaj de poliţie a oprit pentru un control de rutină autoturismul condus de Ciprian A în vârstă de 30 de ani din Timişoara. În aceeaşi maşină se afla şi Mărioara A de 26 de ani.  În urma verificărilor făcute s-au găsit 5.000 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova în valoare de 45.000 lei. Deoarece conducătorul maşinii nu a putut prezenta acte pentru marfa din maşină, atât ţigările cât şi autoturismul au fost confiscate de poliţişti.Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Tot în aceeaşi zi, pe Calea Unirii din din municipiul Suceava, un echipaj al poliţiei rutiere a oprit în trafic maşina condusă de Cristina C de 22 de ani, din Bucureşti care era însoţită de Mărioara C de 21 de ani, din aceeaşi localitate. În urma controlului efectuat în autoturism s-au găsit 6.260 de pachete de ţigări de provenienţă Rusia şi Ucraina, în valoare de 56.340. Şoferiţa nu a putut prezenta acte legate de provenienţa acestora. Atât ţigările cât şi autoturismul au fost confiscate de poliţişti. Persoanele sunt suspecte de  comiterea infracţiunii de contrabandă.

Citiţi şi: Suceava: Contrabandişti reţinuţi cu focuri de armă la frontiera româno-ucraineană (FOTO)

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite