Suceava: Prins după ce „a vândut” o minoră pentru a fi exploatată sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Marginea a fost arestat preventiv pentru 29 de zile deoarece i-ar fi dus în Grecia şi vândut ulterior altuia o minoră pentru prostituţie.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava fac cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. Suceava, faţă de Ionel B. de 26 de ani şi Florin B. de 24 de ani din comuna Marginea, şi Anamaria Ş. de 19 de ani din comuna Satu Mare, judeţul Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „trafic de minori”.

Astfel, anchetatorii au descoperit că în perioada mai – august 2009, în baza unei înţelegeri prealabile, o minoră a fost indusă în eroare prin false promisiuni de Ionel B., privind obţinerea unui loc de muncă în Grecia.

Din nefericire tânăra nu a ajuns la un loc de muncă aşa cum se aştepta, ci a fost „vândută” lui Florin B. şi obligată de acesta, dar şi de Anamaria Ş. să se prostitueze şi să fure din magazine. Miercuri, Ionel B. a fost prins şi condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, în baza unui mandat de aducere, iar în urma probatoriului procurorii D.I.I.C.O.T. l-au reţinut pe o durată de 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Suceava a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.

„Astăzi, la propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Suceava, Tribunalul Suceava a emis mandate de arestare preventivă în lipsă şi fată de suspecţii  Florin B.  şi Anamaria Ş., care în prezent nu se află pe teritoriul ţării. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale, identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor participanţilor”, au explicat reprezentanţii DIICOT.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite