Suceava: Prins de poliţişti în timp ce transporta o schelă furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel R. a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Azi noapte, în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă Suceava, fiind în serviciul de patrulare în cartierul Ițcani, din municipiul Suceava, au observat o persoană cu o bară metalică în mână pe strada Gheorghe Doja, care, la vederea autospecialei, s-a ascuns după o autoutilitară parcată în afara părții carosabile. S-a procedat la legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se că se numește Ionel R., de 32 ani, din localitate.

Pe terenul viran din zonă au mai fost găsite mai multe bare metalice ce păreau a fi părțile componente ale unei schele de construcție. Verificând amănunţit zona, au mai fost găsite două bare de fier beton și un cornier, care s-a constatat că au fost sustrase din curtea unui imobil de pe strada Gheorghe Doja, de către cel în cauză. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 450 lei”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Burdujeni, în cauză întocmindu-se dosar penal.

Ionel R. a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite