Suceava: Primele petarde confiscate iarna aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O altă femeie a fost prinsă cu zeci de cutii de petarde în poşetă
O altă femeie a fost prinsă cu zeci de cutii de petarde în poşetă

Poliţiştii de frontieră au confiscat în acest week-end aproximativ 5.000 de petarde.

Sâmbătă, poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Siret au surprins-o pe Ana I., în vârstă de 43 de ani, din Siret, cum încerca să treacă fraudulos aproximativ 5.000 de petarde.

“După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, cantitatea de 4.800 bucăţi petarde ce  sunt susceptibile de a face parte din categoria a II-a de materiale pirotehnice”, declarat cms. Ilie Porch, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Astfel, poliţiştii i-au întocmit femeii acte premergătoare sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transportul de articole pirotehnice” ce urmează să fie  prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Întreaga cantitate de petarde a fost confiscată de lucrătorii vamali şi predată  ulterior pe bază  de proces verbal poliţiştilor de frontieră  suceveni, acestea fiind primele petarde confiscate în această iarnă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite