Suceava: Preotul contrabandist trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Captele de acuzare care planează asupra reprezentantului bisericii sunt pentru mită şi cotnrabandă de ţigări, fapte pe care preotul s-ar părea că încearcă să le pună în cârca ofiţerului de la Vama din Siret.

Magistraţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au decis trimiterea în judecată a preotului care a fost arestat ăn urmă cu jumătate de lună pentru contrabandă de ţigări. Gheorghe Cristinel Pînzaru a încercat să mituiască un ofiţer al Inspectoratului al Poliţie de Frontieră.

„Gheorghe Pînzaru a avut o atitudine nesinceră, precizând că de fapt agentul de poliţie Zahariuc Ilie l-ar fi contactat şi angrenat în discuţii cu privire la o «afacere» ce ar presupune trafic de ţigări peste fâşia verde a frontierei, dar că l-a refuzat, aspecte ce nu au fost confirmate de probele administrate”, ne-a declarat Luminiţa Hurjui, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Preotul a fost trimis în judecată cu două capete de acuzare, pentru dare de mită şi contrabandă. Reprezentanta magistraţilor a mai prceizat că persoana la domiciliul căreia s-au găsit ţigările va fi judecată separat la Judecătoria din Rădăuţi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite