Suceava: Poliţiştii suceveni au capturat 27.000 de pachete de ţigări într-un foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei indivizi din Bucureşti, Ialomiţa şi ilfov se aflau pe punctul de a transport ţigările în capitală, când au fost orpiţi de poliţişti.

Poliţiştii suceveni au prins ieri în flagrant trei bărbaţi din Bucureşti, Ialomiţa şi Ilfov care încercau să transporte 27.000 de pachete de ţigări din Suceava în judeţele de domiciliu. Oamenii legii au oprit trei autoturisme în trafic, iar în urma controalelor amănunţite au descoperit prada.

„În autoturismul condus de Marius C. de 40 ani din Bucureşti, a fost găsită cantitatea de 11.400 pachete de ţigări, în al doilea, condus de Vasile M. de 34 ani din comuna Gîrbovi, judeţul Ialomiţa, pe bancheta din dreapta faţă fiind identificat Ionel S. de 26 ani din Bucureşti, în interior fiind găsită cantitatea de 6.115 pachete de ţigări”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

În cel de-al treilea autoturism, condus de Paul R.  de 43 ani din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, a fost găsită găsită cantitatea de 9.470 pachete de ţigări. Maşinile au fost indisponibilizate şi ţigările confiscate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite