Suceava: Poliţiştii de frontieră i-au confiscat BMW-ul pentru 700 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui autoturism BMW a încercat să treacă graniţa ieri cu 703 pachete de ţigări ascunse în maşină dar a fost prins de poliţiştii de frontieră şi amendat.

Olchay B. în vârstă de 22 de ani din Bulgaria, şoferul autoturismului confiscat de poliţiştii de frontieră a încercat să treacă ieri graniţa prin Siret cu ţigări în valoare de 2.900 de lei ascunse în compartimentele maşinii.
 
„În urma verificării amănunţite efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali,  asupra persoanei, bagajelor şi mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşul roţii de rezervă, în bara de protecţie spate, pe scutul motorului, în locaşul filtrului de aer şi lângă ţeava de eşapament, cantitatea de 703 pachete de ţigări  de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a declarat Ilie Poroch, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.
 
Bunurile, în valoare de 2.900 lei,  au fost reţinute în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei.Totodată autoturismul marca „BMW” a fost indisponibilizat de către poliţişti până la achitarea amenzii contravenţionale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite