Suceava: Poliţiştii au prins în flagrant un hoţ de materiale de construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La domiciliul suspectului au fost găsite bunuri în valoare de 2.600 lei, prejudiciile fiind recuperate în totalitate.

Ieri noapte, în jurul orei 01.00, agenţii Postului de Poliţie Horodniceni au prins în flagrant un bărbat care încerca să sustragă nişte plase de fier beton de pe o proprietate privată. Din primele verificări, s-a stabilit că, înainte de a fi prins în flagrant, Pavel T., de 56 ani, localnic, a sustras mai multe plase de fier beton, pe care le-a dezmembrat la locul faptei pentru a le transporta mai uşor.

Astfel, duminică, 9 ianuarie, agenţii Postului de Poliţie Horodniceni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de Ioan B., de 39 ani, din oraşul Gura Humorului, cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să sustragă mai multe plase de fier beton de pe o parcelă de teren ce o deţine în localitatea Boteşti, comuna Horodniceni, unde are o amenajare piscicolă în construcţie.

La domiciliul suspectului au fost găsite bunurile sustrase de pe pe proprietatea lui Ioan B., alte bunuri de la proprietatea acestuia despre care nu a reclamat ca fiind sustrase, în valoare totală de circa 1.600 lei. De asemenea, au fost descoperite materiale de construcţii în valoare de aproximativ 1.000 lei sustrase din locuinţa în construcţie a Mariei P., de 54 ani, din municipiul Suceava, în noaptea de 18-19 decembrie 2010.

Prejudiciile au fost recuperate în totalitate, cercetările fiind continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia, urmând să se dispună procedural”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite