Suceava: Poliţist erou în timpul liber. A oprit un şofer beat cu două focuri de armă în cauciucuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui excavator şi-a dorit cu tot dinadinsul să ajungă acasă. Nici măcar cele două autoturismele pe care le-a avariat nu l-au putut opri.

Citeşte şi:

Tupeu cu epoleţi! Poliţia parchează fără jenă pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

Ieri seară în jurul orei 20.00, pe DN 17, pe raza comunei Vama, Aurel C., în vârstă de 33 ani, din comuna Moara, fără permis de conducere, a condus un utilaj pentru excavații, lovind două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus, după care și-a continuat deplasarea.


Agentul de poliție ajutor șef de post la Postul de Poliție Frumosu, care venea dinspre municipiul Câmpulung Moldovenesc spre localitatea Frumosu cu autorismul proprietate personală, observând cele întâmplate, a încercat să-l oprească  pe şofer.


„Conducătorul a ignorat semnalul, continuându-și drumul. Văzând că prin modul de deplasare, utilajul prezenta un pericol pe drumul public, agentul de poliție a făcut uz armă cu armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical, urmat de două focuri asupra pneurilor, în urma cărora excavatorul s-a oprit”, ne-a declarat inspectorul Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.  


După oprirea excavatorului, conducătorul utilajului a avut un comportament violent față de agentul de poliţie, motiv pentru care poliţistul l-a imobilizat şi i-a pus cătuşele.


 „Conducătorul utilajului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a mai spus Panţiru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite