Suceava: Poliţist agresat de un turmentat în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mopedistul a văzut geamul deschis la maşină şi a început să înjure poliţistul de la volan

Ieri, 6 septembrie, în jurul orelor 16.15, un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Vereşti în timp ce îşi făcea rondul pe raza satului Corocăeşti a fost agresat verbal şi fizic de către un mopedist beat.

Poliţistul se deplasa cu maşina de serviciu, în timp ce mopdistul l-a ajuns din urmă la intersecţia DC 65.

Acesta i-a adresat poliţistului, aflat în staţionare şi având geamul portierei jos, injurii şi ameninţări cu moartea. "În aceste împrejurări agentul de poliţie a coborât din autospecială. I. Toader a continuat să ameninţe verbal şi l-a agresat pe agentul de poliţie, care a solicitat sprijin şi imediat la faţa locului a sosit un alt agent de poliţie. Împreună au imobilizat agresorul, care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava unde a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.

I. Toader a fost reţinut pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri. Suspectul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.
   

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite