Suceava: Poliţist, între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer fără permis l-a accidentat grav pe poliţistul Ilie Bârlădeanu, de 25 de ani.

Update ora 13.00 Tânărul poliţist a fost transportat în urmă cu câteva minute la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti cu un elicopter al MAI. Medicii sunt rezervaţi asupra stării de sănătate a pacientului. Familia, prietena şi colegii de la muncă au fost cu el până în ultimele clipe, înainte de a fi transportat cu ambulanţa până la elicopter.

image

Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.00 pe DN 29A, în localitatea Dumbrăveni. Ilie Bârlădeanu, agent în cadrul Biroului Poliţie de Ordine Publică Suceava, venea cu motocicleta dinspre Dumbrăveni spre Suceava când maşina pe care vroia să o depăşească a virat brusc spre stânga.

Tânărul agent se află acum internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, în stare gravă. Potrivit medicilor tânărul este în comă post traumatică, cu un traumatism cranio-cerebral acut frontal şi cu o contuzie toraco-abdominală.

Şoferul care l-a accidentat, Viorel Raţă, de 21 de ani, din Dumbrăveni nu avea permis de conducere, pe lângă asta mai are încă un dosar penal pentru că a fost prins de poliţişti conducând fără carnet.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite