Suceava: Peste 2000 de persoane la patinoar în a doua zi de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii patinoarului se aşteaptă ca şi astăzi să fie la fel de mulţi clienţi.

Printre sucevenii care au rămas în oraş în perioada Crăciunului dar şi invitaţii lor, sunt şi persoane care au preferat să-şi petreacă sărbătorile în aer liber, la patinoar. Potrivit reprezentanţilor Patinoarului Artificial de pe strada Universităţii mai mult de 2000 de persoane au fost prezente aici în a doua zi de Crăciun.”Astăzi, pe 26 decembrie, am avut încasări de 1.800- 2.000 lei. Sucevenii au venit în număr destul de mare la patinoar şi aşteptăm ca şi în zilele următoare să fie tot atât de mulţi”, ne-a declarat Radu Ciubotaru, administrator la patinoarul de pe strada Universităţii.


Persoanele care au preferat gheaţa în locul restaurantelor sau pensiunilor spun că aici au parte de distracţie la preţuri foarte mici. „Am ales acest loc mai mult pentru cei mici. Suntem din Rădăuţi, şi am venit  în vizită la rude pe perioada sărbătorilor. Am plătit pentru doi copii 8 lei, e ieftin!”, ne-a declarat Mihai Seredenciuc, una dintre miile de persoane prezente la patinoar.
Cei veniţi la patinoar spun că au ales acest loc pentru a mai face mişcare.” Am venit să ardem caloriile. Am ieşit pe gheaţă împreună cu fiica mea. Noi suntem din Iaşi, şi dacă tot suntem în Suceava am zis să venim şi aici. Am ales patinoarul şi pentru că la noi în oraş nu este nici un patinoar”, ne-a declarat Cristi Straton, turist în vârstă de 40 de ani.


Persoanele care şi-au petrecut aceste zile pe gheaţa patinoarului spun că şi de Anul Nou vor face acelaşi lucru. „ Este pentru prima oară când vin aici. Am venit acum de sărbători ca să mai ieşim şi noi din casă, sunt cu fiul meu de şapte ani. Cred că vom veni şi de Anul Nou!”, ne-a declarat Luminiţa Nemesniciuc, casnică.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite