Suceava: EXCLUSIV: Percheziţii la domiciliile hoţilor de cabluri electrice (FOTO, UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de suspecţi au fost aduşi la sediul Poliţiei Municipale Suceava pentru audieri.

Update ora 14.00 "Au fost puse în aplicare nouă mandate de aducere, însă niciunul dintre cei nouă nu a fost reţinut. Toate percheziţiile domiciliare au avut loc în localitatea Feteşti", ne-a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Azi dimineaţă au avut loc zeci de percheziţii domiciliare la locuinţele unor suspecţi de furt al cablurilor electrice din diferite localităţi ale judeţului.



La acţiune au participat trei maşini cu mascaţi şi alte opt autoturisme de Poliţie, care i-au transportat pe suspecţi la sediul Poliţiei Municipale Suceava.

image



În acest moment au loc audieri.

image



Poliţiştii au ridicat din locuinţele sucevenilor de etnie romă saci întregi cu probe, dar şi cabluri electrice, topoare, roabe, butelii şi chiar o bicicletă.

image



Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Gabriel Panţiru, a declarat că percheziţiile i-au avut în vizor pe suspecţii de furturi de cabluri electrice şi că detaliile cu privire la ancheta poliţiştilor vor fi făcute publice după finalizarea audierilor.

Amintim că numai pe parcursul acestei luni s-au înregistrat circa zece cazuri de furt de cablu electric cu pagube semnificative, două dintre ele vizând turnurile de comunicaţie şi de supraveghere ale Poliţiei de Frontieră, unul din Brodina, celălalt din Marginea.

Vom reveni cu amănunte.

image
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite