Suceava: Patru persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum în urma unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit astă-noapte cu două autospeciale şi ambulanţa SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o garsonieră dintr-un bloc situat pe strada Nicolae Iorga, din Burdujeni, municipiul Suceava.

Locatarul garsonierei, Florin H., a depus eforturi pentru lichidarea incendiului, până la sosirea pompierilor, însă casa scării era inundată cu fum.

S-a trecut la evacuarea persoanelor care necesitau prim ajutor şi la ventilarea naturală a casei scării. Patru persoane, Mariana G. (56 ani), Florentina M. (25 ani), Eleonora A. (82) şi Rodica M. (68 ani), s-au intoxicat cu fum şi au fost preluate de ambulanţa SMURD şi ambulanţe ale SAJ Suceava. Victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate”, a precizat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Au ars elemente de mobilier şi bunuri electrocasnice din garsonieră, degradându-se interiorul ei şi finisajele interioare ale casei scării. Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Citiți și: Suceava: Femeie accidentată mortal pentru că a traversat strada neregulamentar

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite