Suceava: Pagube de 50.000 de lei la o casă din Mestecăniş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi lucrători care se aflau în gospodărie au suferit arsuri la nivelul feţei şi a mâinilor.

Un incendiu care a devastat 90% din suprafaţa casei şi care risca să se întindă la pădurea şi casele vecine a fost stins cu mare dificultate ieri, de către pompierii suceveni. Aceştia au avut nevoie de două autospecialepentru a stinge incendiul izbucnit la casa lui Valerică D din Mestecăniş.

"La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta violent pe circa 85mp din suprafaţa imobilului, existând pericolul de propagare la o altă construcţie existentă în imediata vecinătate, precum şi la fondul forestier situat la o distanţă de circa 8m.Incendiul a fost lichidat la ora 18.25.Au ars circa 90% din construcţia P+M realizată din lemn, şi elemente de mobilier, valoarea pagubelor produse ca urmare a evenimentului fiind estimată de către proprietar la circa 50.000 lei", a declarat Emilian Ţehaniuc, căpitan în cadrul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice, ISU.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui recipient cu benzină răsturnat din neatenţie.

Vaporii de combustibil s-au aprins în momentul în care a fost pus în  funcţiune un generator electric.

Au existat şi victime, doi cetăţeni care efectuau lucrări în gospodărie M.G. 32 ani şi C.R.de  51 ani, au suferit arsuri uşoare la nivelul feţei şi a mâinilor.                  




Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite