Suceava: O femeie în vârstă de 73 de ani a murit înecată în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit plutind pe luciul apei din fântână chiar de către soţul ei, la ora 2.00 noaptea.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în ziua de 26 martie, ora 02.30 soţul Clemensiei R. s-a trezit şi a constatat că victima nu se află în casă, motiv pentru care a ieşit în curtea locuinţei pentru a o căuta, deoarece aceasta avea obiceiul să meargă după apă în timpul nopţii, fiind bolnavă de diabet”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Bărbatul a observat o găleată lângă fântână şi portiţa acesteia deschisă. Uitându-se în interiorul fântânei cu ajutorul unei lămpi portabile a constatat că soţia sa se afla căzută în fântână. La ora 3.19 echipaje ale pompierilor, SMURD şi descarcerare au intervenit la locuinţa familiei din Dumbrăveni pentru a o scoate pe Clemensia din fântână.

Aceştia au reuşit să o aducă la suprafaţă cu sfori şi cu ajutorul unui ham, au făcut manevre de resuscitare dar totul a fost în zadar. „Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă şi nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului”, a mai spus Gabriel Panţiru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite