Suceava: O casă în valoare de 800.000 de lei, la un pas de a fi făcută scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suceveanul Bogdan George L., din comuna Vultureşti, proprietarul casei unde a izbucnit un incendiu marţi noapte s-a ales cu pagube materiale însemnate după ce flăcările i-au cuprins locuinţa în miezul nopţii.

Bogdan George L., din satul Pleşeşti a rămas fără acoperiş edaspura capului în toiul iernii. Marţi noaptea la ora 23.55 pompierii au intervenit la locuinţa acestui pentru a stinge un incendiu care devasta acoperişul şi baia casei.
 
„La sosirea pompierilor ardeau acoperişul casei construit pe structură din lemn, izolat termic cu vată minerală şi polistiren, cu învelitoare din ţiglă şi peretele interior al băii construit din rigips, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă formată din parter, etajul întâi şi mansardă”, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoraului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

După aproape trei ore pompierii au reuşit să stingă flăcările incendiului care, din primele cercetări s-ar părea că a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat faţă de materialele combustibile.

Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de aproximativ 800.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 8.000 lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite