Suceava: O autoutilitară a intrat într-un autobuz tras pe dreapta din cauza unei pene de cauciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din autospecială, Valentin M., de 43 ani, din Prelipca, judeţul Suceava.

Ieri dimineaţă, la ora 08.35, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că Vasile T., de 20 ani, din Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Unirii, din direcţia Inspectoratului Şcolar spre Centru, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei. Drept urmare, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autobuz oprit pe banda unu, a cărui anvelopă de pe partea stânga-faţă era explodată. La volanul autobuzului se afla Mihai B., de 43 ani, din sat Brodina, comuna Izvoarele Sucevei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din autospecială, Valentin M., de 43 ani, din Prelipca, judeţul Suceava, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu ambulanţa. În urma investigaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „politraumatism prin accident rutier, TCC minor cu plagă frontală dreapta, contuzie ambele gambe, în observaţie fractură închisă tibie dreapta, contuzie forte genunchi stâng”, necesitând pentru vindecare 15-20 zile. Victima nu a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite