Suceava: Numai autoturismele mici ies din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza debitului râului Siret, care a depăşit cota de pericol cu 60 de centimetri, circulaţia rutieră pe podul de peste Siret a fost restricţionată.

Ca urmare a creşterii debitului râului Siret peste cota de pericol, în dreptul oraşului Siret, nivelul apei a crescut foarte mult atingând platforma rutieră a podului ce traversează localitatea spre Punctul de Control Trecere Frontieră Siret. Pentru a evita posibile evenimente negative în această zonă,  Prefectul judeţului Suceava, domnul Sorin Arcadie Popescu, a decis restricţionarea traficului rutier peste pod, începând cu ora 13.00. A fost interzisă trecerea tuturor autovehiculelor grele, permiţându-se doar accesul autoturismelor. De asemenea, prefectul recomandă evitarea trecerii podului peste Siret, până la normalizarea situaţiei.
 
O altă problemă la graniţa României cu Ucraina o reprezintă calea ferată întreruptă. „Acceleratul Moscova- Sofia trebuia să ajungă în PFT la ora 13.00 însă din cauza inundaţiilor de pe teritoriul ucrainenilor, calea ferată a fost obrutată în două locuri iar oamenii din tren vor fi aduşi cu autocarele”, a declarat Ovidiu Sasu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite