Suceava: Nepotul minor i-a furat bunicii bijuterii din aur în valoare de 2.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua zi, nepotul a plecat de acasă, la nişte rude din Iaşi, unde a fost găsit de poliţişti.

Ieri, la ora 13.00, Elena D., de 63 ani, din oraşul Dolhasca, s-a prezentat la postul de poliţie pentru a sesiza furtul unor bijuterii din aur din locuinţa ei. Femeia le-a spus poliţiştilor că hoţii i-au sustras două brăţări, un lănţişor şi un inel, valoarea aproximativă a bijuteriilor fiind de 2.000 lei.

În urma activităţilor operative întreprinse de poliţişti, autorul faptei a fost identificat în persoana lui C. M., de 14 ani, nepot al părţii vătămate”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Citeşte şi: Suceava: I-au furat din casă bunuri în valoare de 4.500 lei


Potrivit poliţiştilor, în cursul dimineţii de ieri, minorul a plecat din locuința bunicilor, spunându-le că merge la școală. De fapt, băiatul a plecat la nişte rude din comuna Sireţel, judeţul Iaşi, unde a fost găsit de poliţişti.

Cu ocazia audierii, C. M. a recunoscut că în cursul zilei de 13.03.2011 a sustras bijuteriile din aur din casa bunicii sale. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliţiei Dolhasca, urmând ca în cauză să fie formulată propunere procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni”, a conchis Gabriel Panţiru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite