UPDATE Un candidat a fost eliminat la examenul de titularizare din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană care susţinea proba de geografie pentru ocuparea unui post în învăţământ a fost dată afară din concurs din cauză că avea un MP3 în buzunar.

ORA 18 Dintre cei 770 de concurenţi înscrişi la titularizare, care şi-au validat fişele de înscriere, 647 s-au prezentat la susţinerea examenului de ocupare a unui post în învăţământ. Alţi 73 de participanţi la concurs au renunţat să mai susţină probele, după ce au văzut subiectele. Ei au părăsit sălile după o oră de la începerea examenului.

Profesorii care s-au luptat pentru posturile de învăţători s-au dovedit a fi cei mai mulţumiţi de subiectele primite.

ORA 14 Persoanele care au susţinut astăzi examen pentru ocuparea posturilor din învăţământ au fost foarte dezamăgite, atât de sistemul de supraveghere, cât şi de subiectele pe care au trebuit să le rezolve.

Durata probelor a fost de patru ore. În săli au fost montate camere de supraveghere, foile de examen aveau lipite coduri de bare, iar concurenţii au fost păziţi de câte trei supraveghetori.

Supravegherea strictă i-a nemulţumit pe participanţii la examen. „Nu suntem infractori. Mai lipsea să ne pună cercei de identificare ca pentru animale şi câte un jandarm la spate. Avem dreptul la prezumţia de nevinovăţie", a spus enervat Lucian B., concurent la examenul de limba română.

Alţi participanţi la concurs au renunţat să mai susţină proba, după ce au văzut subiectele. „Aveam dreptul ca după cel mult o oră să renunţăm la susţinerea examenului. Eu aşa am procedat deoarece nu ştiam să rezolv subiectele şi nu am vrut să figurez cu o notă mică", a spus Elena C., concurentă la proba de geografie.

Vom reveni cu amănunte.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite