Suceava: “Naşul” concursului “Miss Piranda”şi iubita sa, reţinuţi în arestul IJP Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi şi-au petrecut noaptea în arestul poliţie, suspecţi de trafic de ţigări, alături de alte 12 persoane dintr-o amplă reţea ifracţională.

Naşul concursului „Miss Piranda”, Paul Iova, a fost reţinut vineri seara în arestul  IPJ Suceava pentru trafic cu ţigări.

Anchetatorii spun că impresarul este capul unei ample reţele de trafic cu ţigări aduse din Ucraina şi Republica Moldova,  şi că iubita sa, „Roxana, Prinţesa Ardealului” este implicată în contrabandă. 

200 de poliţişti şi jandarmi  au descins vineri în 50 de locuinţe din municipiul Bucureşti şi judeţele Suceava, Botoşani, Constanţa, Covasna şi Neamţ. În urma percheziţiilor, 55 de persoane au fost aduse la audieri la sediul DIICOT Suceava, printre acestea numărându-se Iova şi „Prinţesa Ardealului”.

Iova a fost adus la audieri cu autoturismul proprietate personală, un BMW  X5, condus însă de un poliţist cu cagulă. Întrebat de presă pentru ce a fost reţinut, acesta a replicat „pentru atentat la preşedintele statului”. 

„Prinţesa Ardealului” a fost adusă mai târziu, tot de cagulişti. Cei doi au fost audiaţi până târziu, în noapte, fiind duşi apoi în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore, împreună cu alţi 12 membri ai reţelei de trafic.

" Doar cele peste 10.000.000 ţigarete confiscate în timpul descinderilor valorează peste un milion de euro. Ţigările erau introduse prin fâşia verde adiacentă judeţelor Suceava şi Botoşani”, spune şeful DIICOT Suceava, Marius Cazac.

Paul Iova şi iubita sa urmează să fie prezentaţi instanţei în cursul zilei de sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite