Suceava: Minor sechestrat şi bătut de un consătean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima, un băiat în vârstă de 14 ani, a fost bătut pentru că potrivit agresorului i-ar fi tăiat cauciucurile de la maşină.

Elena T, din Stulpicani a reclamat la poliţie faptul că fiul său, în vârstă de 14 ani, a fost sechestrat şi lovit de un consătean. Agresorul, împreună cu fratele său şi alte trei persoane, au fost la casa minorului şi au întrebat-o pe mama băiatului unde este fiul său. Aceştia i-au spus femeii că tânărul le-ar fi tăiat în urmă cu două zile cauciucurile unei maşini.

Agresorul, George F., în vârstă de 24 de ani în timp ce se deplasa cu autoturismul în localitate s-a întâlnit cu minorul care era într-o căruţă. Acesta a oprit maşina şi i-a spus băiatului să urce în ea. Minorul crezând că vrea să-i spună ceva, l-a ascultat şi s-a aşezat pe bancheta din faţă a maşinii, în care nu mai erau şi alte persoane.

„George F. şi-a continuat deplasarea spre comuna Ostra, schimbând direcţia de mers spre Muncel pe drumul forestier de pe malul pârăului cu acelaşi nume. În timpul deplasării George F. l-a lovit cu palmele peste faţă pe minor, reproşându-i faptul că i-a tăiat cauciucurile la maşină”, a precizat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ, Suceava.

La un moment dat agresorul a oprit maşina şi i-a cerut băiatului să coboare, după care l-a lovit din nou. Minorul a fugit spre albia pârâului şi după ce a văzut că George F. a plecat cu maşina, a revenit în drumul forestier, de unde a plecat pe jos spre domiciliu. Ajuns acasă i-a povestit mamei sale cele petrecute, iar aceasta a anunţat poliţia. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Citiţi şi: Suceava: Scos cu forţa din maşină şi bătut de patru indivizi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite