Suceava: Minor mort din cauza unui vitezoman beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de numai 14 ani şi-a pierdut viaţa în timp ce se plimba cu bicicleta după ce un şofer vitezoman l-a spulberat de pe trotuar.

Accidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 18.00, în timp ce George P. de 25 de ani, din Vatra Dornei, conducea cu o viteză excesivă un autoturism.

Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta tânărul, care emana miros de alcool, nu a mai reuşit să facă curba şi a pierdut controlul volanului intrând pe trotuarul din partea stângă, accidentându-l mortal pe D.A. de 14 ani.

“În urma impactului minorul a decedat pe loc, iar conducătorul auto a suferit leziuni care au necesitat transportul cu ambulanţa la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de  <traumatism cranio-cerebral acut deschis cu contuzie cerebrală; epistaxis oprit spontan,

traumatism toraco-abdominal şi ambele membre inferioare; plagă contuză genunchi drept; stare de ebrietate>, necesitând pentru vindecare un număr de 7-10 zile de îngrijiri medicale, fiind transferat apoi pentru consult de specialitate la  Spitalul Judeţean Suceava”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Poliţiştii au dispus măsuri de supraveghere a şoferului la Spitalul Judeţean Suceava, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a acestuia şi după obţinerea rezultatului probelor biologice acesta va fi reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite