Suceava: Minor, hoţ de meserie, găsit în şoc hipotermic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul în vârstă de 17 ani a fost găsit de oamenii legii într-o colibă de lângă poligonul de la marginea Rădăuţiului. Acesta avea degerături la picioare.

Vecinii au observat în curtea locuinţei lui Petru I. din Volovăţ o persoană care avea un bagaj în mână, deşi proprietarii sunt plecaţi la muncă în străinătate. Oamenii legii ajunşi la faţa locului, cu ajutorului unui câine poliţist, au găsit după o urmărire de aproximativ patru kilometri hoţul într-o colibă de lângă poligonul de la marginea Rădăuţiului. Acesta este un tânăr în vârstă de 17 ani din judeţul Tulcea care locuieşte pe raza comunei Burla fără acte.

Minorul a furat din locuinţă o unitate de calculator, un monitor tastatură, boxe, căşti, aparat foto, o cameră video, 12 pături groase, scule electrice, îmbrăcăminte, un radiator electric şi alte bunuri. Pentru că se afla în şoc hipotermic şi cu degerături la picioare minorul a fost transportat la spitalul din Rădăuţi.

De asemenea poliţiştii au stabilit că  în perioada februarie-martie, băiatul, a mai spart patru locuinţe de pe raza comunelor Burla şi Volovăţ. Minorul a fost audiat la spital şi a recunoscut comiterea tuturor furturilor.  După ce va fi externat urmează să fie continuate şi definitivate cercetările. 

Citiţi şi: Suceava: Minor prins de poliţişti după ce a furat din locuinţele mai multor vecini

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite