Suceava: Ministrul de Interne în vizită în judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul mulţumit de stadiul lucrărilor de reconstrucţie
Ministrul mulţumit de stadiul lucrărilor de reconstrucţie

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a fost mulţumit de stadiul lucrărilor de reconstrucţie a caselor în judeţ

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a vizitat  joi, trei dintre localităţile sucevene afectate de inundaţiile din vară. Astfel acesta a vrut să vadă cum decurg lucrările pe şantierele pe care se reconstruiesc case cu sprijin guvernamental în comunele Şerbăuţi, Dărmăneşti, şi Grăniceşti. Ministrul Igaş s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor şi a apreciat implicarea comunităţilor locale în  reconstrucţia caselor. „Peste tot unde se construieşte o casă nouă şi se vine în sprijinul oamenilor sinistraţi sunt lucruri frumoase. Din punct de vedere al implicării oamenilor, Suceava este un exemplu pentru toată lumea”, a spus Traian Igaş.

Ministrul de Interne a fost însoţit de secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Mihai Capră, precum şi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul Sorin Popescu şi parlamentarii PD-L de Suceava Orest Onofrei, Ioan Bălan, Sorin Fodoreanu şi Tiberiu Prodan.

Citiţi şi: Ministrul Sănătăţii inspectează azi spitalele sucevene (UPDATE şi FOTO)

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite