Suceava: Materiale de construcţii furate dintr-o casă nelocuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorii au pătruns pe o proprietate învecinată, au trecut pe terenul părţii vătămate, după care, prin forţarea uşii de acces, au intrat în casa cu pricina.

Ieri, la ora 12.30, Maria A., din municipiul Suceava, a sesizat Secţia de Poliţie Burdujeni despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în casa proprietate personală, situată pe strada Gheorghe Doja, de unde au sustras nişte bunuri. Soţul ei, Gheorghe A., de 79 ani, a precizat că imobilul este nelocuit de mai mulţi ani, iar în interior are depozitate mai multe materiale de construcţii, cum ar fi calaburi, bârne din lemn, cherestea, fier, scule etc.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că autorii au pătruns pe o proprietate învecinată, ce nu are gard la drum, au trecut pe terenul părţii vătămate, unde, de asemenea, nu este gard despărţitor, după care, prin forţarea uşii de acces, asigurată prin încuierea cu două yale, au pătruns în interior”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Hoţii au sustras un număr de 25-30 ţevi de fier, lungi de 2,80 - 3 m, de diverse grosimi, trei ciocane cu cozi din lemn de 0.50, 1 şi, respectiv 5 kg, şi diverse scule din fier.

Valoarea prejudiciului urmează să fie comunicată ulterior de către partea vătămată. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, în cauză întocmindu-se dosar penal.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite