Suceava: Maşina poliţistului de frontieră care a refuzat şpagă de la preotul contrabandist, incendiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina personală a poliţistului de frontieră Ilie Zahariuc din Siret a fost incendiată în noaptea de joi spre vineri de persoane neidentificate.

Ilie Zahariuc este cel care în urmă cu câteva luni a anunţat structurile anticorupţie că i s-a oferit mită de 4000 de euro de către preotul Gheorghe Cristinel Pânzaru. Poliţistul spune că incendierea maşinii personale este un evertisment care ar putea veni din partea unor apropiaţi a celui care i-a oferit mită. Autoturismul poliţistului de frontieră a fost distrus în interior de flăcările izbucnite de la o sticlă de benzină, cu o cârpă aprinsă, aruncată înauntru.

Autoturismul lui Ilie Zahariuc  parcat în faţa unui imobil de pe strada Alexandru cel Bun, prezenta urme de incendiere în proporţie de 30%. Prejudiciul fiind în valoare de 20.000 lei Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Siret, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. În cursul lunii iunie 2010, agentul şef adjunct Ilie Zahariuc şi-a anunţat superiorii şi apoi structurile anticorupţie despre faptul că preotul Pânzaru încearcă să-l mituiască pentru a-i facilita introducerea în ţară a 36.950 pachete de ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană. Câteva săptămâni mai târziu preotul a fost reţinut de anchetatori. Pe data de 21 iulie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava l-a trimis în judecată pe acesta.

Citiţi şi: Suceava: Preot reţinut pentru contrabandă de ţigări şi încercare de dare mită (UPDATE)

             Suceava: Preotul traficant de ţigări, din nou încătuşat (UPDATE)

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite