Suceava: Mai mulţi medici de gardă la Spitalul de Psihiatrie din Burdujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul din ce în ce mai mare a persoanelor cu nevroze şi depresii, precum şi a elevilor şi studenţilor  cu debuturi de tulburări psihotice şi de conduită care prevestesc tulburări de personalitate, i-a determinat pe medici să ceară conducerii o linie de gardă.

Potrivit conducerii Spitalului „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, secţia de Psihiatrie din Burdujeni va avea în cel mai scurt timp o linie de gardă formată din patru medici. Pentru a completa necesarul de specialişti, conducerea unităţii a apelat şi la un medic din Fălticeni.

Şeful secţiei de Pisihiatrie, doctorul Lorelei Haşovschi a anunţat că în ultimele luni numărul pacienţilor cu nevroze, depresii şi consum de alcool a crescut cu 30 de procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Aceasta a mai adăugat că şi numărul salariaţilor, pensionarilor, elevilor şi studenţilor care s-au îmbolnăvit a crescut.

Creşterea numărului de pacienţi a decalat programările bolnavilor cronici cu două luni, până în iulie, în acest moment fiind internate doar urgenţele care vin prin Unitatea de Primire a Urgenţelor

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite