Suceava: Magazin la domiciliu cu marfă de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa de contrabandă a fost confiscată de Poliţie
Marfa de contrabandă a fost confiscată de Poliţie

Au fost ridicate în vederea cercetărilor 76 sticle cu băuturi alcoolice, 50 litri alcool etilic dublu rafinat, 75 litri benzină şi 312 pachete ţigări, toate de provenienţă ucraineană.

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Siret, însoţiţi de cadre ale Serviciului intervenţie rapidă şi comisari ai Gărzii Financiare Suceava, în baza unei autorizaţii de percheziţie din 30.11.2010, au efectuat o percheziţie domiciliară în comuna Zamostea.

Maria Ş., de 48 de ani, şi Bogdan B., 25 de ani, erau suspectaţi că au organizat la domiciliu un magazin clandestin, în care comercializează produse de contrabandă de provenienţă ucraineană.
S-a descoperit în holul locuinţei un raft improvizat unde erau expuse spre vânzare mărfuri alimentare şi nealimentare, de provenienţă ucraineană, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.

Garda Financiară a aplicat o amendă de 6.000 lei

Maria Ş. posedă o autorizaţie de funcţionare pentru persoană fizică autorizată, având ca obiect de activitate comercializarea de bunuri în pieţe şi oboare, fără a avea declarat punct de lucru la domiciliu”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Drept urmare, au fost ridicate în vederea cercetărilor un număr de 76 sticle de 0,5 litri cu băuturi alcoolice, 50 litri alcool etilic dublu rafinat, 75 litri benzină şi 312 pachete ţigări, toate de provenienţă ucraineană. Marfa face obiectul dosarului penal întocmit în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Celelalte produse pentru care nu s-au prezentat documente legale de provenienţă, în valoare de 8.000 lei, au fost ridicare în vederea confiscării.

Comisarii Gărzii Financiare au controlat societatea Mariei Ş., pe care au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei, şi s-a dispus suspendarea activităţii comerciale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cu suspecţii în stare de libertate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite