Suceava: DSP are director după 3 zile în care instituţia nu a avut nici un şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul director va asigura interimatul la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs de ocupare a acestui post.

Şef nou la Direcţia de Sănătate Publică Suceava, după ce timp de trei zile instituţia nu a avut directori şi activitatea a fost blocată. Printr-un ordin al ministrului Sănătăţii, directorul instituţiei, cei doi adjuncţi dar şi directorul economic au fost eliberaţi din funcţii pe 16 august. Motivul, reorganizarea direcţiei, reorganizare în urma căreia directorii trebuie să fie funcţionari publici.

Timp de trei zile la această instituţie nu s-au eliberat acte, nu s-au făcut plăţi şi nici achiziţii din simplu motiv pentru că nimeni nu a avut drept de semnătură. Doar secretara instituţiei a mai dat relaţii şi a adunat actele pe biroul ei, în aşteptarea unor şefi care să le şi semneze. Salariaţii direcţiei spun însă că au avut noroc pentru că salariile s-au dat înainte ca şefii să fie eliberaţi din funcţii şi a avut cine să semneze statele de plată. Noul şef al DSP Suceava este doctorul Ludovic Abiţei, şeful Inspecţiei Sanitare de Stat. Acesta va asigura interimatul la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs de ocupare a acestui post.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite