Suceava: Luat prin surprindere de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 19 ani în timp ce sa afla pe Pârtia Parc  a fost surprins de jandarmii montani care i-au adus portofelul pe care acesta nici nu ştia că l-a pierdut.

Un echipaj de jandarmerie montană a găsit sâmbătă pe Pârtia Parc din Vatra Dornei un portofel. În acesta se aflau suma de 150 de lei, un permis de conducere, un card de identitate dar şi o carte de identitate. Pe baza fotografiei din cartea de identitate jandarmii au reuşit să-l găsească pe cel care îşi pierduse portofelul, un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Şcheia. Acesta a fost surprins să-i vadă pe jandarmi cu portofelul său având în vederea că nici nu şi-a dat seamă că l-a pierdut în timp ce schia.

Pentru că în ultima perioadă a crescut numărul turiştilor pe pârtii posturile de jandarmerie montană din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Cîrlibaba, Vatra Moldoviţei, Broşteni şi Gura Humorului au intensificat acţiunile în aceste localităţi, pe traseele turistice, pe pârtiile de schi, fiind pregătite să intervină în situaţii de urgenţă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite