Suceava: Liber la patinoar, de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarele se dechid de astăzi
Patinoarele se dechid de astăzi

Sucevenii sunt aşteptaţi începând de astăzi, de la ora 14.00, la patinoarul de pe strada Universităţii, dar şi la cel de la mall-ul de pe Calea Unirii.

Începând de azi se deschide sezonul pentru cei care iubesc sporturile de iarnă iar preţurile nu diferă faţă de anul trecut. Copiii şi tinerii studenţi care vor ajunge la patinoarul primăriei de pe strada Universităţii vor plăti 4 lei/persoană biletul de intrare în timp ce adulţii vor scoate din buzunar 7 lei/persoană. Cei care nu au patine vor putea închiria o pereche cu 3 lei pentru elevi şi studenţi şi 5 lei pentru adulţi.

Aceia care vor să patineze la mall, pot să o facă zilnic, în intervalele 14.00 – 15.30, 16.00-17.30, 18.00 – 19.30 şi 20.00 – 21.30. Biletul de intrare costă mai mult aici, 6 lei pentru copii şi studenţi şi 10 lei pentru adulţi. Cei care vor să închirieze patine trebuie să mai scoată din buzunar încă 5 lei pentru copii şi 8 lei pentru adulţi.

“Patinoarul are o suprafaţă de 1.000 de mp cu o capacitate pentru  200 de oameni iar intrarea pe gheaţă va fi la ore pare. Patinoarul are ringul pregătit pentru iniţiere, dansuri pe patine şi bună-dispoziţie. Dacă vremea se menţine friguroasă până spre primăvară, sucevenii vor putea petrece momente memorabile cu familia sau prietenii”, a declarat Cătălina Pruteanu, marketer al mall-ului de la Lunca Sucevei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite