Suceava: La plimbare cu autocamionul, fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta riscă, conform Codului Penal, închisoare de la două luni la trei ani.

În cursul zilei de ieri, Vasile M. de 23 de ani, din Frătăuţii Noi, a fost prins de poliţiştii de frontieră în timp ce conducea un camion, fără permis de conducere.

Maşina marca "Mercedes" circula pe drumurile publice fără nici o problemă de foarte mut timp, însă până acum niciun poliţişt de la Poliţia Rutieră nu l-a oprit pentru verificări, aceştia preferând autoturismele mici.

"La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră, tânărul a prezentat documentele personale de identitate precum şi documentele autoturismului, ocazie cu care s-a constatat în urma verificărilor  efectuate  prin organele specializate faptul că  nu deţine permis de conducere.

Faţă de persoana în cauză au fost întocmite acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art.86 al.1 din OUG 195/2002", a declarat Ilie Poroch, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Zilele acestea poliţiştii vor înainta sctele  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi pentru  atribuirea numărului unic.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite