Suceava: L-au furat pe "naşul" din tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Singurii care se aflau în preajma gării Gura Humorului au fost poliţiştii rutieri
Singurii care se aflau în preajma gării Gura Humorului au fost poliţiştii rutieri

Doi suceveni au pătruns în compartimentul de serviciu de unde au furat bunuri personale şi staţia de emisie - recepţie.

Un controlor de tren s-a trezit fără geanta de serviciu şi fără hainele de schimb pe care le avea în compartimentul de serviciu din tren.

Pe lângă aceste bunuri, acestuia i s-a mai furat şi staţia de emisie recepţie pe care o avea în dotare.

Furtul s-a petrecut în cursul zilei de ieri pe trenul personal ce mergea pe ruta Suceava- Ilva Mică.

După ce "naşul" a anunţat furtul, un echipaj al poliţiei rutiere s-a deplasat în gara oraşului Hura Humorului, unde a aşteptat sosirea trenului.

Cei doi hoţi, Marius D. de 18 ani din Berchişeşti şi minorul D. C. de 17 ani din Drăgoieşti au coborât din tren şi au luat-o la fugă spre pădurea Bogdăneasa. Aceştia însă au renunţat la pradă şi au lăsat genţile în urmă,poliţiştii găsindu-le la  la 700 de metri de gară.

"Echipajul a continuat urmărirea pe strada Bogdăneasa, descoperind unul din suspecţii de comiterea furtului. S-a procedat la somarea verbală a tânărului şi întrucât nu s-a supus, unul din agenţii de poliţie a executat un foc de avertisment în plan vertical, determinându-l pe  Marius D. de 18 ani din comuna Berchişeşti să se oprească, iar celălalt, identificat în persoana minorului D. C. de 17 ani din comuna Drăgoieşti, a reuşit să dispară", a declarat Gabriel Panţîru,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Suspectul reţinut a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, de unde poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Suceava l-au preluat pentru continuarea cercetărilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite